الة غسيل السيارات بالبخار في

Jbs buharlı oto yıkama makinesi

Jbs buharlı oto yıkama makinesi

Buharlı oto yıkama, arabanızı yıkamak ve zaman kaybetmemek için çok uygun bir yöntemdir. Evinizde, iş yerinizde, bir süpermarketin otoparkında vs. oto yıkama siparişi verebilirsiniz. Yalnızca harici bir lavabo sipariş ederken, orada bulunmanıza bile gerek yoktur. Böyle bir hizmeti sağlamak için, buharlı yıkama ekipmanının yanı sıra iç mekanın kuru temizlemesi için özel donanımlı bir araba satın aldık.

Buharlı yıkama avantajları:

Kullanışlı – arabanızı yıkamak için zaman kaybetmezsiniz.
Çevre dostu – Arabayı yıkamak için normal 150-200 litre yerine 3-5 litre su kullanılır
Yüksek kalite – buhar, ulaşılması zor yerlerde bile kiri temizler.

Buhar ayrıca boyanın gözeneklerindeki kiri de temizleyerek otomobilin cilalı görünmesini sağlar.

Ek özellikler: buhar, arabanın içini ve havalandırma sisteminin borularını temizleyebilir. Yiyecek, içecek, sigara vb. kokuları gidermek için buharı da kullanabilirsiniz.

Buharlı yıkamaya ek olarak, arabamızda koltukları, halıları ve arabanın tavanını temizlemenizi sağlayan bir kuru temizleme kompleksi bulunmaktadır. Kuru temizleme, kuru temizlemeden hemen sonra aracı kullanmanıza izin veren kuru yöntemle yapılır.

 

SCW2, bir arabayı temizlemek ve dezenfekte etmek için kuru buhar teknolojisini kullanan, çoğunlukla sabit araba yıkama komplekslerinde harici araba temizliği için kullanılan bir araba yıkama buhar jeneratörüdür. Sıcaklık ve basınç birlikte, kiri, yağı, katranı, kuş pisliğini, ağaç özünü vb. çözen  güçlü bir temizleme buharı oluşturur.

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir