Buharlı araç yıkama makinaları

Buharlı araç yıkama makinaları

Buharlı araç yıkama makinaları

Aracını temiz tutmak, değerini korumak için çok önemlidir ve periyodik temizlik, arabada oturan herhangi birinin sağlığına zararlı olabilecek kokmuş kalıntıları ortadan kaldırmaya yardımcı olur. Sarışın ve seksi rus escort kadınları web adresimiz de sizlerin beğenisi için listelendi. Buharlı araç yıkama makinaları, İnsanlar genellikle dış temizlemeye odaklanırlar, ancak arabanızın değerini korumak söz konusu olduğunda, iç mekan temizliğinin eşit öneme sahip olduğunu bilmezler.

Hızlı ve etkili sonuçlar için, ovma ve silme işlemlerinde geleneksel temizleme yöntemlerine güvenemezsiniz. Buharlı araç yıkama makinaları ile temizlik, araba iç ve dış kısımlarını korumanın en hızlı ve en güncel yoludur. Bu amaçla kullanılan farklı tipte buharlı oto yıkama makineleri, sert yüzeylerin korunması için buhar basınçlı yıkama cihazları, endüstriyel buharlı temizleyicilerdir. Otomatik detaylandırma için endüstrinin en üst düzey oto yıkama ekipmanı olan Scw Makine, araç içi buharlı temizleyici  ve araçları basınçlı yıkama makinesi  üretmektedir.

Araba İç Temizliği Nasıl Yapılır?

Buharlı araç yıkama makinaları, otomobil camları, konsollar, bardak tutacağı, kapı söveleri, kapı cepleri, havalandırma kanalları, gösterge panosu ve daha fazlası gibi otomobilin sert yüzeylerini temizlemek için kullanılan makinelerdir. Buharlı  oto yıkama makinelerinden kesintisiz buhar, doğrudan temizlenecek yüzeye uygulanır ve daha sonra bez kullanılır. Tanınmış markalar, makineleri, aynalar ve pencereler için bir buhar sileceği, pelüş mikro fiber havlular ve daha fazlası ile bir dizi aksesuar sunuyor.

En son Buharlı araç yıkama makinaları, haznesindeki buhar gevşemiş kirleri çıkarmasına yardımcı olur. Lekeleri çıkarmak için çok inatçı ise, çevre dostu deterjanlar kullanılabilir.

Bununla birlikte, en iyi otomobil buharlı temizleme makineleri 180 ºF’ye kadar sıcaklık yaratabileceğinden, hortumu yüzünüzden uzak tutmak için dikkat etmelisiniz.

Bir Araba Halı Nasıl Buharlanır?

İdeal olarak, araba döşemelerini ve döşemeli koltukları korumak için araba döşemesi temizleyicileri kullanılır, ancak bu yüzeylerin buharla temizlenmesi için, döşemeli bir buharlı temizleyici kullanılır. Sıcak buhar sadece yüzeyin temizlenmesine değil, aynı zamanda kokuların giderilmesine ve yüzeyin dezenfekte edilmesine yardımcı olur. Döşeme ve koltukları buharlı temizleyiciye bağlayarak aracınızın deri koltuklarını kolayca temizleyebilir ve halıları temizleyebilirsiniz. Etkin sonuçlar için temizlemeden önce yüzeyi ekolojik-yeşil çözelti ile önceden spreyleyebilirsiniz.

Araba Dış Mekanlarını Nasıl Temizler?

Buharlı basınçlı yıkama makinaları, otomobil dış yüzeylerinin bakımı için ideal makinelerdir. En son teknolojik olarak gelişmiş makineler, olağanüstü temizleme gücü sağlamak için 110 – 180 ° F kadar  buhar sıcaklıklarına kadar basınç seviyeleri sunar. Sıcak buhar, kir, çamur, fren tozu, böcek, tuz, yağ, yağ ve ağaç özünü ortadan kaldırır ve hatta karları eritir.

Üç modlu basınçlı temizleyiciler günümüzde kullanılabilir olduğundan, öncelikle makinenin sıcaklığını temizlik uygulamasına göre ayarlamalısınız ve daha sonra yüksek basınçlı buharın basıncı ile araba boyasını temizlemeniz gerekir.

 

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir