Steam Jet Car Wash Machine

Buharlı Jet Oto Yıkama Makinası

Buharlı Jet Oto Yıkama Makinası

• Sokak yazılarında, ilan panolarında ve bina duvarlarında istenmeyen etiketleme ve işaretlemeler yapan grafiti, virüs gibi yayılma eğilimindedir. Boya katmanlarını ve etiket yapraklarını, genellikle yüzeyi ıslak ve hasarlı bırakan, son derece zahmetli, zor ve aynı zamanda çok verimsiz olan geleneksel bir temizleme yöntemiyle çıkarmak harika bir iştir. SCW buharlı araba yıkayıcısının çeşitli yapışmaları mevcuttur, bu nedenle çok fazla su ve kimyasal tüketmeden bunları hızlı bir şekilde alın.

SCW buharlı temizleme makineleri, grafikleri ve etiketleri, kimyasal ve yoğun fırçalama olmadan geleneksel yöntemlerden daha fazla suyla temizler. Buhar sıcaklığı ve basıncı, orijinal malzemeye zarar vermeden kolayca demonte edilebilir ve daha hızlı temizlik için keser.

KONUT TEMİZLİK HİZMETLERİ

• Zararlı bakterileri önlemeye yardımcı olacak profesyonel bir temizleme çözümü
• Bakteriler her yerdedir, ancak bazı bölgelerde zararlı bakterilerin üremesi daha olasıdır. Toz akarları, alerjenler ve bakteriler, yataklarınıza ve halılarınıza sığınmayı gerektirir. 8 saat uyuduğunuzda astıma neden olabilecek alerjenleri de solumuş olursunuz. Stafilokok  yataklarda en yaygın olanıdır. Daily Mail ayrıca UNICEF’in araştırmasının kolçakların ortalama klozet kapağından 12 kat daha kirli olduğunu gösterdiğini bildirdi.

SCW buharlı yıkama makinesi, kimyasal içermeyen bir yaklaşımla derinlemesine temizlik, sanitasyon ve koku giderme konusunda uzmanlaşmıştır.

Şaraphane ve Bira Fabrikası
• SCW buharlı yıkama makinesi, şarap endüstrisi için idealdir ve tesis genelinde basit ve verimli olmasını sağlar.

Gerçek kuru buhar, sıvı sudan çok daha hızlı hareket edebilen ve hardal bölgelerine ve tamburların ahşap gözeneklerine derinlemesine nüfuz edebilen buhardır. Bu, tam sanitasyona, Brett, Zygo ve tartarların yanı sıra çok sayıda başka mikroorganizmanın öldürülmesine izin verir.

• – Çevre dostu çözüm
• Arıtma döngüsünde suyun genel olarak azaltılması, atık su arıtma tesisi veya kanalizasyon için daha az atık anlamına gelir, bu da milyonlarca dolarlık ek gelir fırsatları ve düşük su tüketimi ile tasarruf sağlar.

Gıda işleme
• SCW makinesi ile üretilen Buharlı Jet Oto Yıkama Makinesi, tehlikeli aşırı sıcak buhar “, gıda kaynaklı tehlikeli bakterileri dezenfekte eder ve ortadan kaldırır. Çoğu patojenin 78 °C’de yok edildiği bilinmektedir. SCW makinesi 150 ~ 175 °C nozul ucunda sürekli sıcak buhar üreterek istenmeyen mikroorganizmaların tam hijyenini sağlar. SCW makinesi, herhangi bir kimyasal kalıntı bırakmayan ve kimyasal işlemlerin nüfuz edemediği alanlara girmesi çok iyi olan, etkili, toksin içermeyen bir temizleme makinesidir.

• Buharlı Jet Oto Yıkama Makinesi, gıda endüstrisi profesyonelleri genellikle kapsamlı bir temizleme döngüsü ve arıza süresini kısaltmak için rekabet eden taleplerin ortasındadır.

SCW buharlı yıkama makinesi, bu tür ekipmanların daha geleneksel ıslak temizliğiyle bağlantılı olarak büyük bir kesinti veya kapsamlı temizlik olmaksızın üretim süreci boyunca kiri hızlı bir şekilde çıkarma ve sterilize edilmiş bir yüzey sağlama yeteneğine sahiptir.

• Buharlı Jet Oto Yıkama Makinası, konveyör bantlar gibi gıda ile temas eden yüzeyler, çatlaklar, contalar ve ölü alanlar, temizlenmesi ve sterilize edilmesi zor olan alanlar biyofilm içerebilir. Biyofilmlerdeki bakteri hücreleri, aynı türün serbest akışlı veya asılı hücrelerinden gelen sanitasyon kimyasallarına karşı 500 kat daha dirençli olabilir.

SCW buharlı temizleme makineleri, zorlu hayvanları, gıda maddelerini ve gıda patojenlerini yüzeylerden ve ekipmanlardan hızla temizleme yeteneğine sahiptir.

Araç Buharı

• SCW Makine tarafından üretilen buhar, her türlü yağ ve kiri uzaklaştıracak kadar sıcaktır ve kiri, tozu ve çamuru etkili bir şekilde parçalamak için yeterli basınç üretir. SCW buharlı oto yıkayıcı, klasik bir oto yıkamaya göre daha kısa sürede aracınızı yıkamakla kalmaz, aynı zamanda içeride sterilize eder ve yağlı motor parçalarını yeniler. Ayrıca SCW, basınçlı buharlı oto yıkama makinesi ile tam olarak erişilemeyen en dar alanlara ve bağlantı parçalarına ulaşabilir.

• SCW buharlı araba yıkayıcısının bilinen tüm bakteri ve küfleri öldürdüğü bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Buharlı temizlik size en titiz çalışmayı sunar. Arabalardaki tüm tekstil ve kumaşlarda mikroskobik parazitlerin bulunduğunu biliyor muydunuz? SCW Buharlı temizlik ile aracınızın akarlardan, parazitlerden ve diğer alerjenlerden arındığından emin olabilirsiniz.
• SCW buharlı temizleme sistemi sayesinde en dar çatlaklarda bile bileşiği kolayca çıkarabilirsiniz. SCW Buharlı Oto Yıkama, bir aracın sadece dışını değil, aynı zamanda motor bölmelerini, alt parçalarını ve hatta içini de yıkayabilir.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir