buharlı oto yıkama

Buharlı Yıkama Makinalarının Kullanımı

Buharlı Yıkama Makinalarının Kullanımı

Aracınızı temiz tutmak, değerini korumak çok önemlidir ve periyodik temizlik, arabada, buharlı çamaşır makinesinde oturan herkesin sağlığına zararlı olabilecek kokuşmuş kalıntıların giderilmesine yardımcı olur, İnsanlar genellikle dış temizliğe odaklanır, ancak gerektiğinde Arabanızın değerini korumaya gelince, iç temizliği de aynı derecede önemlidir, bilmiyorlar.

Buharlı Yıkama Makinelerinin Kullanımı, Hızlı ve verimli sonuçlar için, ovma ve silme için geleneksel temizleme yöntemlerine güvenemezsiniz. Buharlı yıkama makinesi ile temizlik, arabanın içini ve dışını korumanın en hızlı ve en güncel yoludur. Bu amaçla kullanılan farklı tipte buharlı araba yıkayıcılar, sert yüzeyleri korumak için buharlı basınçlı yıkayıcılar, endüstriyel buharlı temizleyiciler. Otomatik detaylandırma için sektörün en üst düzey oto yıkama ekipmanı olan Scw Makine, araç içi buharlı temizleyiciler ve araç basınçlı yıkama makineleri üretmektedir.

Araba İç Temizliği Nasıl Yapılır…

Buharlı yıkama makineleri, araba camları, braketler, bardak tutucular, kapı kanatları, kapı cepleri, havalandırma kanalları, gösterge paneli ve daha fazlası gibi arabanın sert yüzeylerini temizlemek için kullanılır. Buharlı oto yıkama makinelerinden çıkan sürekli buhar, doğrudan temizlenecek yüzeye uygulanır ve ardından bez kullanılır. Tanınmış markalar, makineler, aynalar ve pencereler için buharlı silecek, peluş mikro fiber havlular ve daha fazlasını içeren bir dizi aksesuar sunar.

En yeni buharlı araba yıkayıcılarının haznesindeki buhar, gevşek kirlerin çıkarılmasına yardımcı olur. Lekeleri çıkarmakta inatçıysanız, çevre dostu deterjanlar kullanılabilir.

Bununla birlikte, en iyi otomobil buharlı temizleme makineleri 180 ºF’ye kadar sıcaklık oluşturabileceğinden, hortumu yüzünüzden uzak tutmaya özen göstermelisiniz.

Araba Halı Nasıl Yapılır?

İdeal olarak, araba döşeme temizleyicileri, araba döşemelerini ve döşemeli koltukları korumak için kullanılır, ancak bu yüzeylerin buharla temizlenmesi için döşemeli bir buharlı temizleyici kullanılır. Sıcak buhar sadece yüzeyin temizlenmesine yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda kokuların giderilmesine ve yüzeyin dezenfekte edilmesine de yardımcı olur. Döşeme ve koltukları buharlı temizleyiciye bağlayarak aracınızın deri koltuklarını kolayca temizleyebilir ve halıları temizleyebilirsiniz. Etkili sonuçlar için, temizlemeden önce yüzeyi ekolojik-yeşil solüsyonla önceden püskürtebilirsiniz.

Araba dış alanlarını nasıl temizler?

Buhar basınçlı yıkayıcılar, araba dış yüzeylerinin bakımı için ideal makinelerdir. En son teknolojik olarak gelişmiş makineler, olağanüstü temizleme gücü sağlamak için 110 – 180 ° F’ye kadar buhar sıcaklıklarına kadar basınç seviyeleri sunar. Sıcak buhar, kir, çamur, fren tozu, böcek, tuz, yağ, yağ ve ağaç özlerini yok eder hatta karı eritir.

Günümüzde üç modlu basınçlı temizleyiciler mevcut olduğu için önce makinenin sıcaklığını temizleme uygulamasına göre ayarlamanız ve ardından araba boyasını yüksek basınçlı buhar basıncı ile temizlemeniz gerekir. Buharlı Yıkama Makinalarının Kullanımı

 

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir