Auto Dampfreiniger

Taşınabilir buharlı araba yıkama makinesi

  • Taşınabilir buharlı araba yıkama makinesi

Taşınabilir buharlı oto yıkama makinesi, araç yüzeylerine ve bileşenlerine zarar verme riskini ortadan kaldırdığı için, otomotiv yüzeylerini temizlemek için en verimli ve en güvenli yöntemdir.

Otomatik detaylandırmada kullanılan herhangi bir buharlı araba yıkama sistemi, 1500 psi veya altında bir basınç seviyesine sahip olmalıdır. Bu seviyenin üzerindeki basınç seviyelerine sahip geleneksel basınçlı yıkayıcılar, aracın boyalı dış yüzeyine zarar verebilir. Ek olarak, kuru buharlı buharlı temizleyiciler, boyaya zarar verebilecek şekilde sürekli silme gerektirdiklerinden aracın dış kısımlarına da zarar verebilir. Bu nedenle, 330°F’ye kadar yüksek buhar sıcaklıklarına ve 1500 psi veya daha düşük basınç seviyelerine sahip portatif bir buharlı araba yıkama makinesi, herhangi bir oto detaylandırma profesyoneli için ideal bir ekipman parçasıdır.

Taşınabilir buharlı oto yıkama makinesi 140derece, araç dış yüzeylerindeki en inatçı kalıntıları 300°F’ye kadar yüksek sıcaklıkta buharla hızla çözmek ve bu birikintileri 1000 psi basınç seviyeleriyle püskürtmek için tasarlanmış sağlam, düşük nemli bir buharlı oto yıkama makinesidir. Temizlik için herhangi bir silme veya aşırı basınç gerektirmeyen bu buharlı oto yıkama sistemi, araç yüzeylerine zarar vermeden temizler. Böcekler, çamur, gres, yağ, kir, kuş pisliği, ağaç özsuyu ve daha fazlası Scw, buharlı oto yıkama makinesi ile kolayca temizlenebilir. Bu portatif buharlı oto yıkama makinesi modeli elektrikle çalışır, propanla ısıtılır ve 220 V, 50 Hz güç gereksinimleri için yapılandırılmıştır. Diğer güç konfigürasyonları mevcuttur.

OLAĞANÜSTÜ YAĞ BUHAR YAĞ ALMA KABİLİYETİ
SCW Makina, araba detaylandırma uygulamaları için tasarlanmış son derece güçlü, endüstriyel/ticari, düşük nemli buharlı mobil araba yıkama makinesidir. Bu komuta araba detaylandırma makinesi şunları sunar:

220V- 50 Hz motor
Araç yüzeylerine zarar vermeyen verimli, düşük akışlı temizlik için şaşırtıcı bir 1.1 GPM
140ºF’ye kadar buhar sıcaklıkları
Scw makina, aşağıdakiler için mükemmel bir mobil araba yıkama makinesidir:

Temiz motorlar
Kir, çamur, fren tozu, böcekler, tuz, gres, yağ, ağaç özsuyu ve daha fazlasını çıkarın
Hatta buz ve karı eritin!
Bu güçlü mobil araba yıkama makinesi, araç yüzeylerine zarar verme riski olmadan güç ve verimlilik sağlama yeteneğiyle türünün tek örneğidir. Aslında SCW Makina, motorlar, tekerlekler, araba dış kısımları, cam ve daha fazlası dahil olmak üzere neredeyse tüm araç yüzeyleri için güvenlidir. Diğer araba detaylandırma yöntemleriyle karşılaştıralım:

Konvansiyonel Basınçlı Yıkama Makinaları

Ayrıca, Scw Makina mobil oto yıkama makinaları, araba detaylandırmada kimyasal madde kullanımını gerektirmez. Bu mobil  araba yıkama makinesinin gücü, kiri ve diğer maddeleri eritmek için gereken tek şeydir.

 

  •  Portable steam car wash machine
0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir