Dry Car Wash Machine

Kuru Oto Yıkama Makinası

Kuru Oto Yıkama Makinası

Değerli Müşterilerimiz!
2010 yılından itibaren firmamıza ait CE belgelerine sahip buharlı oto makinalarının imalatını ve satışını yapmaktayız. Uzun yıllardır, müşterilerimizin kullanışlılığı, dayanıklılığı ve memnuniyeti ile sektörde lider olduk.
Yeni isimlerden yola çıkarak herhangi bir devlet kontrolünden geçmeden üretim yapan firmalardan bazıları şirketimiz hakkında olumsuz yorumlar yaptı.
Firmamız Türkiye’de tek bir CE belgesi ile üretim yapmaktadır, müşterilerine açıklama yapmak sizin sorumluluğunuzdadır.
Kuru Oto Yıkama Makinası, Scw-01 Scw-02 Scw-3 Scw-04 Kuru Oto Yıkama Makinamızın Scw-05 kodlu üretimi firmamız tarafından yapılmaktadır. Sektörün sahiplenilmediğini, güvenilmeyen, sürekli şikayet eden, asılsız firmaların sözlerine saygı duyulmadığını siz değerli müşterilerimize belirtmeliyiz çünkü kalite asla tesadüf değildir.
Bizi ve makinelerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz ve her zaman arkamızdasınız.

SCW MAKİNASI
Sadece fiyatına bakarak bir ürün satın almak için bazı hileleri peşinen kabul etmeniz gerekiyor!

Kuru Oto Yıkama Makinesiyle İlgili Hususlar

* Kuru Oto Yıkama Makinası, Kullanılan malzemelerin kalitesi (paslanmaz) ve kalınlıkları (malzeme ince ve kalitesi düşük ise patlama riski vardır.)
* Kuru Oto Yıkama Makinası, Makinada kullanılan elektrikli malzemenin markası (Çin malzemeleri ısıya dayanmaz)
* Basınca dayanacak emniyet valfleri kullanılıyor mu? (Malzeme çelik değilse buhar sıkışmasına neden olur. Buharı kaçırır.)
* Makinenin tabanca sayısını saymayın. Önemli olan silahların aynı anda çalışabilmesidir. KW düşük ise belirtilen silahları aynı anda kullanma şansınız olmayacaktır.

* Makina litresine göre makinada kullanılan malzemenin kalınlığı, elektrik kw ve tabanca sayısı değişmektedir.
* 220 Kw elektrikli makinelerden asla 10 bar buhar basıncı almayın. 220 elektrikli makinenin en büyük KW’si 5 KW’dır. 5 KW’lık makineden gelen basınç 0,7,5 bar ve 120 santigrat dereceyi geçmez. Bu tip makineler motor temizliğinde ve aracın dıştan yıkanmasında zayıftır.
* Yüksek basınçlı buhar makinelerinde vakumlama özelliği yoktur. Makinenin ısısının yüksek olması süpürge motorlarının yanmasına neden olur. Vakum makineleri düşük buhar sıcaklığına ve basıncına sahiptir. Bu düşüklükten  dolayı makinelerden performans alma şansınız daha azdır.
* Buhar makinalarında (her ürün için geçerli) düşük kaliteli ve düşük performanslı makinalardan verim alma şansı yoktur.
* Bazı firmalar piyasada üretici olduklarını söylüyor. Kuru Oto Yıkama Makinaları, Bütün makinaları kendilerinin ürettiklerini söylüyorlar. Lütfen karşılaştığınız firmalardan CE belgesi, ISO belgesi isteyiniz.
* CE belgesi olmayan ürünler için garantiden yararlanamazsınız.

 

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir