Buharlı Oto Yıkama Makinesi

Kaliteli buharlı oto yıkama makinesi

 

                            Kaliteli buharlı oto yıkama makinesi

 

*Kaliteli Buharlı oto yıkama makinesi, Kullanılan malzemelerin kalitesi ( paslanmaz ) ve kalınlıkları.( malzeme ince ve kalite düşük ise patlama riski oluşur.)

*Makinada kullanılan elektrik malzemesinin markası.( Çin malzemeleri ısıya dayanmıyor. )

*Kullanılan emniyet valfleri basınca dayanıklı mı ? ( malzeme hava çeliği olmazsa buhar sıkışması yapar. Buhar kaçırır. )

*Kaliteli Buharlı oto yıkama makinesi,  Makinanın tabanca sayısına itibar etmeyiniz. Önemli olan tabancaların aynı anda çalışabilmesidir. KW düşük olursa aynı anda belirtilen tabancaları kullanma şansınız olmaz.

*Makine litresine göre , makinada kullanılan malzemenin kalınlığı, elektrik kw ve tabanca sayısı değişir.

* Asla 220 Kw elektrikli makinalardan 10 bar buhar basıncı alamazsınız. 220 elektrikli makinaların en büyük KW ,5 KW’tır. 5 KW makinadan alacağınız basınç .7.5 barı ve 120 derece ısıyı geçmez. Bu tür makinalar aracın dış yıkamasında ,motor temizliğinde zayıf kalır.

*Yüksek basınçlı buhar makinalarında vakumlama özelliği olamaz. Çünkü makinanın ısısı yüksek olduğu için süpürgenin motorlarının yanmasına neden olur. Vakum özelliği olan makinalarda buhar ısısı ve basıncı düşüktür. Bu düşüklük nedeni ile makinalardan performans alma şansınız düşüktür.

* Buhar makinalarında ( her ürün için geçerli ) düşük kalite ve düşük performanslı makinalardan verim alma şansınız olamaz.

* Bazı firmalar piyasada üretici olduğunu söylüyorlar. Tüm piyasadaki makinaları kendilerinin ürettiklerini söylüyorlar .Bunlara itibar etmeyiniz . Görüştüğünüz firmalardan CE belgesi, ISO belgesi örneği isteyiniz.

* CE belgesi olmayan ürünlerde , garanti kapsamından yararlanamazsınız.

Bu belgelere sahip olabilmek için,üst düzey üretim alanına sahip olmak gerekir…

 

SCW  – JBS namı diyar KALİTE ….   oto

yıkama makinası fiyatları

Buharlı yıkama makinası JBO-02      susuz araç yıkama bayilik  , susuz araç yıkama ürünleri ,  buharlı oto yıkama makinası fiyatları , jbs buharlı oto yıkama makinaları fiyatları , buharlı oto yıkama makinası sahibinden , buharlı oto yıkama makinası elektrik tüketimi , mysteam buharlı oto yıkama fiyatları , buharlı oto yıkama makinası fiyatları ikinci el , buharlı oto yıkama yorumları ,  buharlı oto yıkama İstanbul , car care

 

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir