Scw - car wash machine price

scw – araba yıkama makinesi

scw – araba yıkama makinesi

SCW – oto yıkama makinası, bir arabanın içini ve dışını detaylı bir şekilde temizlemek için buhar kullanılarak yapılan bir işlemdir. Buhar, hijyen ve dezenfeksiyon sağlama özelliğinden dolayı uzun yıllardır temizlik sektöründe liderliğini korumuştur. Aynı zamanda buhar, oto yıkama sektörüne girerek büyüyen bir teknoloji haline geldi.

SCW MAKİNA endüstriyel makinenin ilk Scw – oto yıkama makinesini yapmış olup, Türkiye’de tek bir CE üretimiyle sektöre öncülük etmektedir.

SCW – oto yıkama makinası SCW MAKİNA her türlü lekeyi kimyasala ihtiyaç duymadan çözecek kadar sıcak ve güçlüdür, lekeleri tamamen çıkarmak için yeterli basınç sağlar ve yüzeye zarar vermez. Sıradan bir sulu oto yıkama makinesinden daha kısa sürede yıkama, sadece aracınızı yıkamak için değil, aynı zamanda içini de sterilize etmek için. Tavan, zemin ve motor temizliğini en kolay ve en zararsız şekilde yapar. Aynı zamanda basınçlı yıkama makineleri ile ulaşamayacağınız en dar ve en uzak yerlere bile ulaşabilirsiniz.

Makinalarımız çelik kasa olup vana bölümleri kapalıdır. İtalyan tabancaları, Siemens elektrik ekipmanları ve kaçak akım röleleri kullanılmaktadır. Eko sistem ve çevreye zarar vermeyecek şekilde üretilir. Son derece kaliteli ve güvenilir

SCW – araba yıkama makinesi, araba temizliği için en iyi seçimdir. Herhangi bir kimyasal kimyasal kullanmadan makinenin altını makinenin alt kısmından temizler.

Artık yeni model beyin arabalarının motor bölmesinde çok sayıda elektronik  aksam bulunduğundan, yüksek basınçlı su kullanılarak basınçlı yıkama yapılmamalıdır. SCW buharlı oto yıkama makinasının en önemli özelliklerinden biri motor bölgesini temizlemek için kullanılan aparattır. Buhar  sıcak olduğu için yağı kolayca çıkarır.

Çok fazla toz, kir, çamur biriken lastikler sert kimyasallar  kullanılmadan kolayca temizlenebilir.

Yakıt deposuna yakıt dağıtıcısını takarken ve çıkarırken akan yakıt nedeniyle yakıt deposu her zaman hafifçe yağlanır. Bir süre sonra kirli ve yağlı hale gelir. Buhar, boyaya zarar vermeden yağı kolayca çıkarır.

Hijyenik, kolay, zararsız ve kaliteli temizlik sağlamak, kimyasal, su  ve elektrik tüketimini azaltmak.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir