neden buharlı yıkama makinası

Satılık buharlı oto yıkama makinası

  • Satılık buharlı oto yıkama makinası

Gelin öncesi klasik yıkama nasıl yapılır öğrenelim.

Normal yıkama basınçlı su ile 80 ila 100 litre su tüketilir. Aracınıza uygulanan kimyasallar aracınızın boyasını ve parlaklığını olumsuz etkiler. Klasik oto yıkamalar aracınızın iç ve dış kısmına zarar verir. Bu yıkama sonucunda aracınız temizlenir ve gözlerinizle görülür. Ancak hijyenik olarak temizlenmez. Havalandırma kanallarının sadece yüzeysel temizliği sağlığımızı korumak için yapılan kanalları dezenfekte etmeyecektir. Aracın içinin temiz olmayan bezlerle temizlenmesi, başka bir araçtaki bakteri ve mikropları aracınıza taşır.

Satılık Buharlı oto yıkama makinası ile araç temizlenirken arada 3 litre su tüketilmektedir. Buharlı oto yıkayıcı ile temizlik yapılırken kimyasal kullanılmaz. Aracınız ne kadar kirli olursa olsun, buharlı oto yıkama makinesi ve buhar sistemi ile hijyenik temizliğin ilk gününe ulaşabilirsiniz. Araçlarınıza yapışan çamur, buhar teknolojisi kullanılarak özel bezler ile toplanır. Aracınızın jantlarına ve çamurluklarına batan çamur JBS Makina buhar sistemi ile kolayca çözülür ve aracınız temizlenir. Çamur buharlı temizleme ve çok çamurlu araçlar en iyi şekilde buharla elde edilir. Bilindiği gibi su çamuru uzaklaştırır ve buharı çözerek uzaklaştırır. Islak buhar, suya kıyasla tek işlemde bulamacı iyice temizler. Buhar sayesinde aracınızda buhar kalmaz. Kurutmayı yıkadıktan sonra güvenle kullanabilirsiniz.
Klasik ve kimyasal yıkamada boyalarınız zamanla matlaşır. Buharlı yıkama ile aracınızın boyasını korur ve kalıcı parlaklık sağlar. Buharın etkisi ile aracınızın en uç derzlerine ulaşılamaz, kolayca temizlenir.
Buharlı temizleme ile motor temizliği daha kolay ve güvenli bir şekilde yapılır. Özel bezler sayesinde mekanik, elektrikli ve elektronik parçalara zarar vermeden kalıcı bir temizlik sağlar.

Normal Satılık Buharlı oto yıkama makinesinde doğaya zarar verir ıslak bırakır. Buharlı oto yıkama makinası atık su bırakmadan doğamızı korur.

Klasik yıkamalarda aracınızın cam, ayna boşluğu, çıta aralığı ve ulaşılamayan noktaları hemen kurumaz.
Aracınıza yoğun olarak buhar uygulanır. Bu uygulama sayesinde araca yapışan bakteri, toz vb. zararlı unsurlar temizlenir.

Aracınızın en önemli yerleri olan havalandırma kanallarına buhar uygulanır. Kanallarda biriken polen, toz, parazit vs. temizlenir.

Buhar sayesinde koltuklarınızın içindeki leke ve lekeler kolayca temizlenir. Satılık buharlı oto yıkama makinası, Aracınızın camları buhar sayesinde kalıcı bir parlaklığa ve temizliğe sahiptir.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir