Steam Car Wash Dealership

Endüstrinin en iyi Buharlı Temiz Oto Yıkama Makinesini Satın Alın

Endüstrinin en iyi Buharlı Temiz Oto Yıkama Makinesini Satın Alın

Kaliteli buharlı oto yıkama makinaları, kullanılan malzemelerin kalitesi (paslanmaz) ve kalınlıkları (malzeme ince ve kalite düşük ise patlama riski vardır.)

* Makinada kullanılan elektrikli malzemenin markası (Çin malzemeleri ısıya dayanmaz)* Sektörün en iyi Buharlı Temiz Oto Yıkama Makinasını Alın, Basınca dayanacak emniyet valfleri kullanılıyor mu? (Malzeme çelik değilse buhar sıkışmasına neden olur. Buharı kaçırır.)* Kaliteli buharlı oto yıkama makinaları, Makinanın tabanca sayısını saymayın. Önemli olan silahların aynı anda çalışabilmesidir. KW düşük ise belirtilen tabancaları aynı anda kullanma şansınız olmayacaktır.* Makina litresine göre makinada kullanılan malzemenin kalınlığı, elektrik kw sayısı ve tabanca değişir.* Asla alma 220 Kw elektrikli makinelerden 10 bar buhar basıncı. 220 elektrikli makinenin en büyük KW’si 5 KW’dır. 5 KW’lık makineden gelen basınç 0,7,5 bar ve 120 santigrat dereceyi geçmez. Bu tip makineler motor temizliğinde ve aracın dıştan yıkanmasında zayıftır.

* Yüksek basınçlı buhar makinelerinde vakumlama özelliği yoktur. Makinenin ısısının yüksek olması süpürge motorlarının yanmasına neden olur. Vakum makineleri düşük buhar sıcaklığına ve basıncına sahiptir. Bu düşüklükten dolayı makinelerden performans alma şansınız daha azdır.

*Sektörün En İyi Buharlı Temiz Oto Yıkama Makinasını Satın Alın  (her ürün için geçerlidir) düşük kaliteli ve düşük performanslı makinalardan verim alma şansı bulamaz.

* Bazı firmalar piyasada üretici olduklarını söylüyor. Bütün makineleri kendilerinin ürettiklerini söylüyorlar. Lütfen karşılaştığınız firmalardan CE belgesi, ISO belgesi isteyiniz.

* CE belgesi olmayan ürünler için garantiden yararlanamazsınız.

Sektörün En İyi Buharlı Temiz Oto Yıkama Makinasını Satın Alın, Bu belgelere sahip olmak için üst düzey bir üretim alanına sahip olmanız gerekmektedir.

SCW – JBS KALİTE KAL.

Buharlı çamaşır makinesi susuz oto yıkama bayiliği, susuz oto yıkama ürünleri, buharlı oto yıkama makinası fiyatları, jbs buharlı oto yıkama makinası fiyatları, buharlı oto yıkama makinası sahibi, buharlı oto yıkama makinası elektrik tüketimi, buharlı oto yıkama fiyatları, buharlı oto yıkama makinası fiyatları ikinci el, buharlı oto yıkama yorumları, buharlı oto yıkama istanbul, oto bakım

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir