Vapor car wash machines

Scw Buharlı Oto Yıkama Sistemleri

  • Scw Buharlı Oto Yıkama Sistemleri

Araba temizliğinizi tek bir cihaza bırakarak arabanızı saatlerce koruyun.  Scw Buharlı Oto Yıkama Sistemleri kimyasal ihtiyacını ortadan kaldırarak aracın tüm iç ve dış temizliğinde etkin temizlik sağlar.

Yükü Azalt

Araç yıkama ve detaylandırma ekipmanı maliyetlidir ve ekipmanın her parçası için çalışan eğitiminden bahsetmek bile kaçınılmazdır. Buharlı temizleme makinesi, geleneksel araba yıkama yönteminin genel olarak beş aşamada (durulama, sabun, durulama, kurutma ve cila) uyguladığı harici yıkama süresini büyük ölçüde azaltır, ancak bir buharlı araba yıkama sistemi kullanan yalnızca iki adımda. İlk adımda operatör aracın yüzeyine buhar uygular ve ardından yüzeyi mikro fiber bir havluyla kurutur. İkinci adım, bir yüzey koruyucu uygular.

Geniş bir uygulama yelpazesi, derinlemesine temizlik ve tam temizlik ile devrim niteliğindeki ekolojik araba yıkama sistemi, yeni ve hoş bir teknoloji ile geliyor. Kuru buhar, su tasarrufu ve çevre dostu oto yıkama sistemi için çözüm. Basınç, ısıyla birleştiğinde kiri, kiri, yağı, katranı, kuş pisliğini ve ağaç özünü çözen ve başka hiçbir şey yapamayan güçlü bir temizleme solüsyonu oluşturur. Çok çeşitli uygulamalar için esnek ve hızlı bir mobil sistemle zamandan ve paradan tasarruf edin.

Scw Buharlı Oto Yıkama Sistemleri , boyut sınırlaması yok. Normal araç yıkamaya uygun olmasa da aracın boyutuna ve cinsine göre temizlik yapılabilir. Buhar, su jeti veya fırçayla temizlemeden çok daha az aşındırıcıdır ve bu nedenle klasik arabalar, lüks limuzinler, motosikletler, bisikletler ve skuterler için hassas parçalara zarar verme korkusu olmadan uygundur.
Buharlı oto yıkama sistemi güvenli ve kullanıcı dostu bir teknolojidir ve doğru  kullanıldığında araçlardaki boyaya zarar vermez. Otomobil boyaları, yüksek hava koşullarına dayanıklıdır ve aşırı soğuğa ve sıcaklığa dayanacak şekilde üretilmiştir. Arabanın yüzeyinde dolaşan buharın sıcaklığı, buhar tabancasının ucu ile yüzey arasındaki mesafeye bağlıdır.

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir