buharlı yıkama makinası

Scw Buharlı Oto Yıkama

Scw Buharlı Oto Yıkama

Bir Scw buharlı oto yıkama makinesi almayı düşünürken.

Buharlı yıkama için en iyi seçenek, almayı düşündüğünüz buharlı oto yıkama makinesinin verimliliğini belirlemektir ve burada size buharlı oto yıkama makinesinin fiyatını sormanızı tavsiye ettiğimiz kadar sormamanızı tavsiye ederiz. buharlı oto yıkama makinesinin üretildiği marka.

Buharlı yıkama ve özellikle kuru buharlı temizleme, bu karmaşık yüzeylerde sıkı bakım için ideal yöntemdir: kuru buhar, ulaşılması zor alanların derinlemesine temizlenmesini sağlar ve buharı kontrol altında tutmak hem zaman tasarrufu hem de artan verimlilik sunar. Aynı şekilde profesyonel bir buharlı temizleyici kullanmak yüzeylerin daha çabuk kurumasını sağlar.

Buharlı oto yıkama cihazı kullanmanın faydaları nelerdir?
Buharlı temizlik, zararlı deterjanlar olmadan cihaz üzerinden gerçekleştirilir: aşındırıcı değildir ve üretilen ürünler sadece gerektiğinde kullanıldığı için en hassas olanları bile arabaların yüzeylerine zarar vermez.

Buharlı temizleyiciler, yüksek basınçlı temizleyicilere kıyasla daha az tüketilen suyun yaklaşık %90’ını ve ayrıca elektrikten tasarruf sağlar (çünkü buharlı temizleme daha güçlü ve dolayısıyla daha hızlıdır).

Bu makineler dayanıklı ve günde 8 saat çalışabilme özelliği ile oto yıkama ve çamaşırhane projesi  alanında ihtiyaç duyabileceğiniz yoğun kullanımlar için idealdir.

Ayrıca buharlı temizleme ve çamaşır makinelerinin çok fazla bakım gerektirdiğini de belirtmeliyiz: Kireç ve kalsitin yeterince giderilmesi için kazanın düzenli olarak boşaltılması. Oto yıkamaya gitmeden önce güvenliklerini sağlamak için cihazların yedek parçalarını düzenli olarak kontrol etmek de iyi bir fikirdir.

Buharlı yıkama makinesi kullanarak arabaları buharlı temizleme, arabanın bakımını ve temizliğini yapmanızı ve müşterilerinizin arabalarına yeni bir görünüm kazandırmanızı ve arabanın cilalanmadan parlamasını sağlamanızı sağlar, bu teknikle araba halılarından güveleri yok edebilir ve sterilize edebilirsiniz. döşeme ve üreyebilecekleri kumaşlar… Kuru buhar en temiz buhardır ve diğer malzemeler üzerinde de etkilidir: plastik, krom, alüminyum jantlar, araba camları, ………… vb. Scw Buharlı Oto Yıkama

Buharlı oto yıkama makinesi seçimi konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa veya cihazlarımızın verimliliği hakkında sorularınız varsa, web sitemizde her bir ürüne eklenmiş özellikleri inceleyebilir ve ayrıca iletişim aracılığıyla fiyatlar ve diğer detaylar hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir