Scw Makina- Buharlı Oto Yıkama Makineleri

Scw Makina- Buharlı Oto Yıkama Makineleri

Scw Makina- Buharlı Oto Yıkama Makineleri

Scw Makina- Buharlı Oto Yıkama Makineleri, detaylandırma ve mobil araba temizliği için kuru buhar söz konusu olduğunda altın standarttır. Sınıfının en güçlü, en kurak, en kaliteli vapurdur. İç temizlik, döşeme, paspaslar, motor temizliği, jantlar ve hatta ikinci tur dış araba yıkama için dünyanın dört bir yanındaki profesyoneller tarafından kullanılıyor. 21 yılı aşkın bir süredir sektör lideri olan Scw Makina, hile yapmadan veya performanstan ödün vermeden tüm özelliklerin en iyisini sunar. Scw buharlı oto yıkama makinları, temizlik aracınız olacak ve yeni gelir akışlarına kapı açacaktır.

 

Scw Makina- Buharlı Oto Yıkama Makineleri, bir otomobilin iç mekanının hassas yüzeylerini temizlemek için daha kuru buhar ve optimum basınçta üretir. Buhar kir, gres ve kiri kimyasallar olmadan temizler ve yüzeyi kuru ve soğuk bırakır. Scw Makina buharı, neredeyse ekstraksiyona gerek kalmadan kumaşları ve döşemeleri gençleştirecek ve deodorize edecektir. Kapı sıkışmaları, dikişler, bardak tutucular, havalandırma bıçakları vb. Paspaslar saniyeler içinde hayata döndürülerek şampuanlama, ekstraksiyon ve kurutma ihtiyacı ortadan kalkar.

 

Scw Makina- Buharlı Oto Yıkama Makineleri, sürekli ve güçlü buhar çıkışıyla motorları, tekerlekleri temizleyebilir ve hatta dış cepheyi yapmak için basınçlı yıkayıcınızı değiştirebilirsiniz. Buhar küfleri, bakterileri ve virüsleri öldürdüğünden, müşterinize daha temiz görünümlü bir arabadan daha fazlasını sunabilirsiniz – aynı şekilde sterilize edilecektir. Kuru buhar aynı zamanda parfüm kullanmadan ve kimyasalları deodornize etmeden kokuları gidereceğiniz anlamına gelir. Müşterilerinize tampondan tampona, içeriden ve dışarıda gerçekten temiz bir araba sunun.

 

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir